Thuisbrouwers

ongedecoreerde vaatjes

Bent u thuisbrouwer en wilt u uw zelfgebrouwen bier wel eens in een ander medium als een fles afvullen dan bent u bij mytap aan het goede adres. Wij leveren vaatjes met en zonder geïntegreerd koolzuurpatroon.

De vaatjes worden vervaardigd door de firma Huber in Duitsland. Al sinds de jaren 70 een begrip als het om thuistapvaatjes gaat. Deze vaatjes worden vervaardigd volgens zeer hoge kwaliteitseisen.

Wij leveren de vaatjes vulklaar af. Tijdens het productieproces is de binnenkant reeds gereinigd. Voor de wijze van afvullen verwijzen wij u naar de handleiding van de füll-fix handvuller (zie optie downloads/folders in het menu). De füll-fix is voor de thuisbrouwer waarschijnlijk een te grote investering, maar een handige thuisbrouwer zal op basis van de werking ervan zeker een hygiënische en werkbare methode kunnen bedenken om zijn vaatjes schuimvrij af te vullen.

In principe leveren wij thuisbrouwers vaatjes zonder ontwerp. Een eventueel ontwerp is natuurlijk bespreekbaar.

De verkoopprijzen inclusief BTW en exclusief verzendkosten bedragen:

€ 6,50

Easykeg IT inclusief 1 sluiting
(zonder geïntegreerd koolzuurpatroon)

€ 0,50

Draagbeugel tbv Easykeg IT

€ 0,50

Extra sluiting tbv Easykeg IT

€ 8,00

Easykeg IPS inclusief 1 sluiting
(met geïntegreerd koolzuurpatroon)

€ 0,75

Draagbeugel tbv Easykeg IPS

€ 0,50

Extra sluiting tbv Easykeg IPS

Vanwege het ingebouwde koolzuurpatroon is op de Easykeg IPS een veiligheidsaanduiding geprint. Helaas kunnen wij de Easykeg IPS dan ook niet zonder deze opdruk leveren.

Indien u de vaatjes liever afhaalt is dat in overleg natuurlijk ook mogelijk.