Bierbrouwerijen

algemeen

Samen genieten van een biertje. Dat is het lekkerst als het bier uit de tap komt. Met een thuistapvaatje kan dat ook thuis, op het strand of op de camping, zonder gedoe met losse onderdelen of een elektrische tapinstallatie.

Sinds de jaren '70 bestaan er thuistapvaatjes voor bier. Voorheen was een apart tapje met losse koolzuurpatronen nodig om te kunnen tappen. Tegenwoordig zijn de tap en eventueel het koolzuurpatroon geïntegreerd in het vaatje. Dit betreft dus niet de Beertender of PerfectDraft vaatjes, maar vaatjes die je kunt koelen in de koelkast en vervolgens zelfstandig leeg tapt zonder hulp van enig (elektrisch) apparaat.

Tot nu toe was het alleen voor grotere brouwerijen haalbaar om deze vaatjes bedrukt met een full colour design op de markt te brengen. Voornaamste reden hiervoor zijn de grote minimale afnamehoeveelheden.

Mytap brengt daar nu verandering in. Door middel van het aanbrengen van een full colour geprinte krimpfolie is het mogelijk om vaatjes met elk gewenst design te voorzien. Deze techniek maakt het mogelijk ook kleine hoeveelheden vaatjes te leveren.

Thuistapvaatjes zijn uitermate geschikt voor de kleine bierbrouwer die zijn bier op een nieuwe manier aan wil bieden. Het grote reclameoppervlak zorgt voor een zeer opvallende presentatie.

In samenwerking met de klant zullen de thuistapvaatjes die mytap levert voorzien worden van een full colour uniek ontwerp. Reeds vanaf kleine oplagen kunnen wij u voorzien van deze thuistapvaatjes.

Voor het afvullen stelt mytap gratis een handvulapparaat ter beschikking.